Lärorik tid på valpkurs i Stockholm

Går du i planerna att skaffa valp och vill ordna med allt direkt från början? Då ska du boka in dig på valpkurs i Stockholm. Platserna går ofta fort och det är inte helt fel att vara ute i god tid.

Varenda hund är unik precis som den är. Vi hjälper till att forma dem till bra och stabila hundar, men mycket har de i sig själva. För att ge valpen en bättre grund och ett tryggare liv, så bör man gå en valpkurs. På valpkursen får man lära sig väldigt mycket med sin valp. Det är en otroligt nyttig kurs som bör göras oavsett om man tidigare har haft hundar. Detta då valpkursen inte bara är för dig, utan även för valpens skull. Det är som sagt en betydelsefull tid där man lär valpen de viktigaste sakerna i livet. I en viss ålder är valpen som mest mottaglig för att lära sig nya saker, och det är då man passar på att få hjälp av proffsen.

Valpkurs för alla

Alla valpar ska ha möjlighet att gå en valpkurs. Det enda som begränsar dem är deras ålder. På valpkursen går det väldigt tryggt till. Det är en plats för dig och din valp att lära känna varandra bättre. Det är viktigt att ni båda är trygga. Med bra instruktörer kommer de hjälpa er igenom den. På en valpkurs i Stockholm får ni lära er de främsta kommandon för valpen, så som kom, stanna, sitt, och fler saker.